Inquiry
Form loading...
Yibo машини

Профил на компанијата

Yibo Machinery е реномиран производител специјализиран за снабдување со различна електрична опрема. Со поддршка и ресурси на сестрински компании, Yibo Machinery може да обезбеди инженерски услуги клуч на рака за CT/PT и фабрики за трансформатори. Покрај тоа, компанијата има силна мрежа од повеќе од сто доверливи добавувачи кои обезбедуваат компоненти и материјали потребни за CT/PT и трансформатори.

Yibo Machinery главно произведува различни видови трансформаторска опрема. Нивниот асортиман на производи вклучува вакуумска опрема како што се жарење, печка, VPI и опрема за леење, како и машини за намотување на трансформаторска фолија, машини за намотување со висок и низок напон, машини за обработка на трансформатори, машини за намотување на јадрото, машини за преклопување перки, машини за сечење силикон челик, собирници Машини за обработка, APG машини, калапи, машини за намотување CT/PT, машини за ласерско обележување, машини за тестирање, производни линии на порцелански изолатори, линии за производство на вакуумски прекинувачи, линии за сечење јадра, линии за сечење CRGO итн.

фабриказафабрика 3соба

лабораторија
Покрај тоа, компанијата исто така формираше професионален тим за истражување и развој, доби повеќе патенти и има независни права на интелектуална сопственост.
Нивниот информиран персонал обезбедува консултантски услуги во текот на денот.
Основната предност и продажна точка на изборот на Yibo Machinery е тоа што може да ги реши тешкотиите што се среќаваат на лице место.

Тие се добро опремени и искусни да ги решат сложените предизвици со кои се соочуваат операциите на постројката и CT/PT. Yibo Machinery обезбедува сеопфатна помош како што се инсталација и пуштање во работа, техничка обука и насоки за процесот.
Нивната цел е да обезбедат задоволителни и квалификувани производи за производствените клиенти. Yibo Machinery не само што ги задоволува потребите на домашните клиенти, туку и активно извезува производи во целиот свет.
sgs
Компанијата има добиено SGS и ISO9001:2008 сертификат за систем за квалитет и следи научен и модерен модел на управување.
Тие срдечно ги поздравуваат клиентите дома и во странство да не посетат и искрено се надеваат дека ќе воспостават пријателски кооперативни односи и ќе создадат брилијантна иднина заедно.
Корпоративната визија на Yibo Machinery е да стане глобално признат лидер во индустријата за производство на електрична опрема.
Тие се трудат континуирано да иновираат и подобруваат производи и услуги за да ги задоволат постојано променливите потреби на нивните клиенти. Yibo Machinery е посветена на квалитетот, професионализмот и задоволството на клиентите, со цел да придонесе за напредокот и напредокот на целата индустрија.