Inquiry
Form loading...
Makineri Yibo

Profili i Kompanisë

Yibo Machinery është një prodhues me reputacion i specializuar në furnizimin e pajisjeve të ndryshme elektrike. Me mbështetjen dhe burimet e kompanive simotra, Yibo Machinery është në gjendje të ofrojë shërbime inxhinierike për fabrikat e CT/PT dhe transformatorëve. Përveç kësaj, kompania ka një rrjet të fortë prej më shumë se njëqind furnizuesish të besueshëm që ofrojnë komponentë dhe materiale të nevojshme për CT/PT dhe transformatorë.

Yibo Machinery prodhon kryesisht lloje të ndryshme të pajisjeve të transformatorëve. Gama e produkteve të tyre përfshin pajisje me vakum si pjekje, furrë, VPI dhe pajisje derdhjeje, si dhe makineri për mbështjellje me fole transformatori, makineri dredha-dredha me tension të lartë dhe të ulët, makina të përpunimit të transformatorëve, makineri për mbështjellje bërthamore, makina për palosjen e fijeve, makina prerëse çeliku silikoni, zbarra Makinat e përpunimit, makineritë APG, kallëpet, makineritë mbështjellëse CT/PT, makineritë e shënjimit me lazer, makineritë e testimit, linjat e prodhimit të izolatorëve prej porcelani, linjat e prodhimit të ndërprerësve me vakum, linjat e prerjes së bërthamës, linjat e prerjes CRGO, etj.

fabrikarrethfabrika 3dhomë

laboratorike
Për më tepër, kompania ka krijuar gjithashtu një ekip profesional R&D, ka marrë patenta të shumta dhe ka të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale.
Stafi i tyre i ditur ofron shërbime konsultimi gjatë gjithë ditës.
Avantazhi kryesor dhe pika e shitjes së zgjedhjes së Yibo Machinery është se ajo mund të zgjidhë vështirësitë e hasura në vend.

Ata janë të pajisur mirë dhe me përvojë për të zgjidhur sfidat komplekse me të cilat përballen operacionet e centralit dhe CT/PT. Yibo Machinery ofron ndihmë gjithëpërfshirëse si instalimi dhe vënia në punë, trajnimi teknik dhe udhëzimi i procesit.
Qëllimi i tyre është të sigurojnë produkte të kënaqshme dhe të kualifikuara për klientët prodhues. Yibo Machinery jo vetëm që plotëson nevojat e klientëve vendas, por gjithashtu eksporton në mënyrë aktive produkte në të gjithë botën.
sgs
Kompania ka marrë certifikimin e sistemit të cilësisë SGS dhe ISO9001:2008 dhe ndjek një model menaxhimi shkencor dhe modern.
Ata mirëpresin ngrohtësisht klientët brenda dhe jashtë vendit për të na vizituar dhe sinqerisht shpresojnë të krijojnë marrëdhënie miqësore bashkëpunimi dhe të krijojnë një të ardhme të shkëlqyer së bashku.
Vizioni i korporatës i Yibo Machinery është të bëhet një lider i njohur globalisht në industrinë e prodhimit të pajisjeve të energjisë.
Ata përpiqen të inovojnë dhe përmirësojnë vazhdimisht produktet dhe shërbimet për të përmbushur nevojat gjithnjë në ndryshim të klientëve të tyre. Yibo Machinery është e përkushtuar ndaj cilësisë, profesionalizmit dhe kënaqësisë së klientit, duke synuar të kontribuojë në përparimin dhe përparimin e të gjithë industrisë.