Inquiry
Form loading...
дух
01 02 03
01 / 03
01 02 03

ПРОИЗВОД

Воведува напредна меѓународна технологија на производство и висококвалитетни суровини за керамички производи.

01 02 03
01 02 03
01 02 03

За нас

за

YIBO Machinery Co., Ltd.

YIBO Machinery Co., Ltd. е професионално претпријатие кое е специјализирано за производство на автоматска опрема. Се наоѓа во областа на индустријата Гаоксин, градот Пингксианг, провинцијата Џиангкси, Кина. YIBO главно ги произведува сите видови опрема за производство на трансформатори: вакуумска опрема (печка, VPI, постројка за лиење), машина за намотување на трансформаторска фолија, машина за намотување HV и LV, машина за обработка на трансформатори, машина за намотување на јадрото, машина за сечење силиконски челик, машина за обработка на собирници, APG Машина, мувла, машина за намотување CT/PT, машина за ласерско обележување, машина за тестирање, производствена линија за електрични порцелански изолатори, производствена линија за прекинувачи на вакуум, линија за сечење јадро, линија за сечење CRGO итн.
 • 20
  години
  Година на основање
 • 300
  +
  Број на вработени
 • 20
  +
  Кооперативни компании
Гледај Повеќе

УСЛУГИ И ПРЕДНОСТИ

Проектната работа на нашата компанија отсекогаш била доверена на компанијата YIBO. Тимот на нашата компанија е многу сериозен и посветен и никогаш немало никаква грешка. Ти благодарам многу! Се надевам дека ќе соработувам со компанијата YIBO цело време!

Последни вести

654b24fo8h
абб
шнајдер
државна мрежа
тбеа
Итон
01